50five screenshot
Winkels RSS

50five

50five.com is een webshop dat een breed aanbod aan moderne producten verkoopt om ieder huis te automatiseren; van thermostaten tot babymonitoren tot sfeervolle lampen. Bij 50five vind je gemakkelijke oplossingen voor een comfortabel huis, en met een 50five coupon code van pakkortingscode.nl zijn deze prachtige producten ook nog lekker goedkoop!

https://www.50five.com/

Your rating: none
Rating: 0 - 0 votes

Actieve Kortingscodes

Total: 0

Sorry, geen kortingscodes gevonden

Verlopen kortingscodes

Total: 1

€ 2,50 korting op elk gekocht product

augustus 31, 2016

Gebruik deze 50Five kortingscode en je ontvangt op elk product uit je bestelling € 2,50 korting!

Categorie: ,

succes 100%

50five coupon codes en kortingscodes

50five geeft zelf al een aantal redenen om voor hen te kiezen: Ten eerste testen ze hun producten goed op gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid, en selecteren ze zo alleen de beste producten voor uw woning. Ten tweede bieden ze gratis bezorging, binnen drie werkdagen na bestelling. Verder staat de klantenservice van 50five dag en nacht klaar voor hun klanten, bieden ze standaard twee jaar garantie op hun producten, en soms zelfs drie jaar, en is elk product binnen twee weken na aanschaf te retourneren.

Het is een inspirerende webwinkel die zeer gericht is op klantvriendelijkheid en altijd bereid is vragen te beantwoorden of advies te geven. De producten die ze verkopen zijn gericht op gebruiksvriendelijkheid en zijn geschikt voor het hele gezin; van baby tot volwassene. Elk product is gericht op het moderniseren en automatiseren van huishoudens, om elk gezin van alle gemakken te kunnen voorzien.

Vind bij pakkortingscode.nl een 50five coupon code en haal de toekomst in huis met de moderne en automatische producten van 50five!