Alamo screenshot
Winkels RSS

Alamo

Voordelig een auto huren? Dat kan bij Alamo Autoverhuur! Bij Alamo boek je eenvoudig een huurauto voor vele landen. Het verhuurbedrijf is wereldwijd actief en heeft meer dan 2.000 verhuurlocaties in onder andere de USA, Canada, Spanje, Portugal en Frankrijk. De prijzen zijn scherp bij Alamo en bovendien heb je de mogelijkheid om er meteen een verzekering bij af te sluiten. Wil je extra voordelig je auto huren bij Alamo? Maak dan gebruik van een Alamo actiecode. Alle actuele actiecodes vind je hieronder. Daarnaast verzamelen we de beste acties voor jou!

https://www.alamo.nl/

Your rating: none
Rating: 0 - 0 votes

Actieve Kortingscodes

Total: 1

5% extra korting als member

Word lid van Alamo en u krijgt altijd 5% korting op uw huurauto!

Categorie:

succes 100%

Verlopen kortingscodes

Total: 3

€ 17,50 korting op autohuur bij Alamo

september 30, 2015

Boek nu een huurauto en ontvang € 17,50 korting op je boeking bij Alamo, één van de grootste autoverhuurbedrijven ter wereld.

Categorie:

succes 100%

Boek en ontvang € 25 korting bij Reiskofferonline.nl

december 31, 2015

Alamo en Reiskofferonline.nl hebben een mooie samenwerking. Boek een huurauto bij Alamo en je ontvangt automatisch € 25 korting bij de webshop Reiskofferonline.nl. De actiecode ontvang je bij je aankoop en is geldig bij een minimale orderwaarde van € 95.

Categorie:

succes 100%

€ 10 korting bij inschrijving van nieuwsbrief

december 31, 2015

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van Alamo en je ontvangt € 10 korting op je aankoop. Zo boek je extra voordelig je huurauto bij Alamo!

Categorie:

succes 100%

Alamo actiecode pakken?

Met een Alamo kortingscode bespaar je extra op je aankoop. Alamo is een betrouwbaar verhuurbedrijf dat wereldwijd actief is. De voordelen van een auto huren zijn eindeloos. Zo is elke bestemming gemakkelijk te bereiken en bespaar je veel tijd met reizen. Zo kun je extra lang van je vakantie genieten. Daarnaast geeft een auto uren je een heerlijk vrij gevoel, want je bent zeer flexibel!