BandenConcurrent screenshot
Winkels RSS

BandenConcurrent

Bandenconcurrent.nl is dé bestemming als je op zoek bent naar autobanden tegen een aantrekkelijke prijs. Het is een betrouwbare website die gemakkelijk in gebruik is. Mocht je op zoek zijn naar een bandenconcurrent actiecode die je er kunt gebruiken, dan is ook dit mogelijk. Van tevoren voer je de bandenmaat in waarna je meteen een prijs ziet. Hierdoor kom je dus niet voor verassingen te staan.

http://www.bandenconcurrent.nl/

Your rating: none
Rating: 0 - 0 votes

Actieve Kortingscodes

Total: 2

Montage service voor slechts € 18,95 per band

Laat uw banden bij u op locatie monteren via de mobiele montage service BandenConcurrent.nl voor slechts € 18,95 per band!

Categorie:

succes 100%

Altijd gratis verzending bij BandenConcurrent

Nieuwe banden voor je auto kopen? BandenConcurrent heeft de goedkoopste banden van topmerken als Michelin, Bridgestone, Goodyear en Vredestein. Bovenop de laagste prijsgarantie worden je nieuwe banden altijd gratis thuisbezorgd!

Categorie:

succes 100%

Verlopen kortingscodes

Total: 1

€ 20 korting op een set velgen

december 31, 2015

Nieuwe velgen bestel je eenvoudig online bij BandenConcurrent. Gebruik deze kortingscode en je ontvangt liefst € 20 korting!

Categorie:

succes 100%

Bandenconcurrent actiecode

Op bandenconcurrent.nl kun je allerlei soorten verschillende autobanden kopen. Zo vind je er bijvoorbeeld winterbanden voor de koude en gladde maanden maar ook allseason banden als je je banden liever het gehele jaar door onder je auto laat zitten. Het is een overzichtelijke site en binnen een paar muisklikken ben je ook wel klaar. Je krijgt meteen te zien hoeveel je gewenste banden kosten, waardoor je weet waar je aan toe bent. Een bandenconcurrent actiecode kan er zelfs voor zorgen dat de banden nog wat goedkoper worden dan dat ze al zijn. Laat je de banden liever door een vakman onder je auto zetten, dan helpt bandenconcurrent je ook daarbij. Heb je een vraag of kom je ergens niet uit? Dan is er ook een goede helpdesk aanwezig die je verder helpt.