BoerenBed screenshot
Winkels RSS

BoerenBed

Heb je even genoeg van het lawaai en de drukte van de grote stad? Dan wordt het tijd voor een rustgevende vakantie in een natuurrijke omgeving. Een rustige vakantie boek je snel en makkelijk bij Boerenbed.nl en met een BoerenBed promotiecode kan dit uitje zelfs nog gunstiger uitpakken voor je portemonnee. Vind hieronder alle actuele BoerenBed kortingscodes en aanbiedingen!

http://www.boerenbed.nl/

Your rating: none
Rating: 0 - 0 votes

Actieve Kortingscodes

Total: 0

Sorry, geen kortingscodes gevonden

Verlopen kortingscodes

Total: 1

Al vanaf € 459 logeren op een boerderij

december 31, 2015

Een boerderijvakantie boek je bij BoerenBed al vanaf € 459 voor een weekend. Je verblijft dan met 6 personen (max. 5 volwassenen) in een mooie BoerenBed tent. Heerlijk ontspannen in de natuur tussen de dieren!

Categorie:

succes 100%

BoerenBed promotiecode voor een mooie korting

Heb je behoefte aan rust en natuur tijdens je volgende vakantie? Dan is de ideale oplossing om een vakantie te boeken via boerenbed.nl. Hier kun je op een kleinschalige locatie genieten van een natuurlijke vakantie in een mooie tent. Voor de kinderen zijn er boerderijdieren en ook kun je eens meelopen met een boer en ervaren hoe zo een leven eruit ziet. Met een BoerenBed promotiecode die je hier kunt vinden boek je voordelig een weekendje weg en geniet je van een ontspande tijd. Een BoerenBed promotiecode geeft jou korting en voor dat geld kun je bijvoorbeeld een extra keer lekker gaan eten tijdens je vakantie. Wat is er nou leuker om in je eigen land te blijven maar toch een echt vakantiegevoel te beleven? Kijk dus snel naar de mogelijkheden en wie weet kom jij wel helemaal tot rust in een prachtige omgeving. Mocht je meer informatie willen kun je altijd de klantenservice van boerenbed.nl contacteren.