Centralpoint screenshot
Winkels RSS

Centralpoint

Vind jouw Centralpoint kortingscode bij Pakkortingscode.nl. Daarnaast zetten we alle acties en aanbiedingen van de webshop voor jou op een rij. Bij Centralpoint vind je alles op het gebied van ICT. Centralpoint bestaat sinds 2001 en sindsdien is de webwinkel uitgegroeid tot één van de grootste en beste zakelijke ICT-leverancier van Nederland. In de webshop van Centralpoint vind je een enorme keus, van alle populaire smartphones en tablets tot de betrouwbaarste servers of storage-oplossingen. En van allerlei accessoires tot de nieuwste laptops en printers. Consumenten en bedrijven bestellen bij Centralpoint eenvoudig online in de hoeveelheid die je nodig hebt. Voor bedrijven heeft Centralpoint speciale accountmanagers in dienst.

http://www.centralpoint.nl/

Your rating: none
Rating: 5 - 1 vote

Actieve Kortingscodes

Total: 0

Sorry, geen kortingscodes gevonden

Verlopen kortingscodes

Total: 3

Magazijnuitverkoop: hoge kortingen

februari 28, 2017

Het is nu magazijnuitverkoop bij Centralpoint met leuke kortingen op vele producten!

Categorie:

succes 100%

Tot 15% korting op Dell producten

augustus 31, 2016

De gehele maand augustus geeft Centralpoint mooie kortingen op Dell producten!

Categorie:

succes 100%

Korting op Apple producten – Apple Mega madness bij Centralpoint

februari 20, 2015

Centralpoint.nl geeft van maandag 16 februari tot en met vrijdag 20 februari vijf dagen lang MEGA korting weg op MEGA veel Apple producten. Een grote selectie van de Apple iMacs, MacBooks, iPhones en iPads is tijdens deze vijf dagen bijzonder laag geprijsd! Ook is een deel van de top Apple accessoires vijf dagen lang sterk in prijs verlaagd.

Categorie:

succes 100%

Centralpoint kortingscodes en aanbiedingen

Centralpoint is een gecertificeerde webwinkel, die haar klanten al sinds 2001 met plezier helpt aan ICT-gerelateerde apparatuur en software. Of het nu een nieuwe monitor, een grotere harde schijf, een beter besturingssysteem, of een extra kabel is, de experts van Centralpoint helpen je graag vinden met wat je nodig hebt.

Met het professionele advies van de Centralpoint computerexpert, het brede assortiment van de Centralpoint webwinkel, en de Centralpoint kortingscode van pakkortingscode.nl weet je zeker dat je snel jouw nieuwe artikelen in huis hebt, voor een hele aantrekkelijke prijs.

Ook voor zakelijke doeleinden kan onze Centralpoint kortingscode een uitweg bieden. Centralpoint specialiseert zich onder andere in ICT-oplossingen voor zakelijk gebruik, en ook hier geven de ICT-experts graag advies over.

Centralpoint hecht er veel waarde aan dat u uw ICT-artikelen in huis heeft wanneer u ze nodig heeft, en zorgt er daarom graag voor dat alle artikelen bezorgd zijn binnen de leveringstermijn die je wenst. Wil jij extra voordelig bestellen bij Centralpoint? Bekijk dan alle kortingscodes en aanbiedingen op deze pagina.