Expert screenshot
Winkels RSS

Expert

Voor home-elektronica en andere huishoudelijke apparaten kun je terecht bij Expert.nl. Naast 140 fysieke winkels door het hele land, heeft Expert ook een uitgebreide webwinkel. Hier kun je vanuit je eigen huis genieten van het volledige aanbod van Expert. Met onze Expert aanbiedingen en kortingscodes is dit helemaal een aantrekkelijke optie!

https://www.expert.nl

Your rating: none
Rating: 4.5 - 2 votes

Actieve Kortingscodes

Total: 2

De beste acties in de folder van Expert

Elke week heeft Expert nieuwe aanbiedingen. Bekijk ze in de folder van deze week!

Categorie:

succes 100%

Elke dag een superaanbieding

Profiteer elke dag van een mooie korting op de dagaanbieding van Expert!

Categorie:

succes 100%

Verlopen kortingscodes

Total: 2

15% korting op heel veel Ultra HD TV’s

december 18, 2016

Nu tijdelijk liefst 15% korting op heel veel ultra HD tv’s bij Expert. Pak nu je kans!

Categorie:

succes 100%

Spectaculaire Sony tv aanbiedingen

juli 10, 2016

T/m zondag is er elke dag een superaanbieding met een Sony tv bij Expert!

Categorie:

succes 100%

Expert aanbiedingen en kortingscodes

Als de grootste retailer van Europa en met 140 winkels door heel Nederland is Expert een bekende naam in vele huishoudens. Expert zet het internet in als verlengstuk van deze winkels in Nederland met een landelijke webshop, waarbij gefocust wordt op dezelfde drie pijlers als in de fysieke winkels: beste service, persoonlijk advies en vertrouwd dichtbij.

Door te focussen op de beste service en persoonlijk advies, staat de klant ook op de website altijd centraal bij Expert. Op de website is persoonlijk advies te krijgen en kunt u als klant gemakkelijk persoonlijk contact opnemen met één van de medewerkers.

Ook in de webwinkel wil Expert altijd vertrouwd dichtbij zijn voor haar klanten. Dit doet ze door gratis bezorging te bieden op bestellingen van meer dan €25, en door alles zo snel mogelijk thuis te bezorgen.

Pakkortingscode.nl helpt jou graag nieuwe home-elektronica en huishoudelijke apparaten te vinden, met onze exclusieve Expert aanbiedingen en kortingscodes!