Fokkido screenshot
Winkels RSS

Fokkido

Fokkido is een webwinkel die zich richt op de verkoop van speelgoed en mooi ontworpen huishoudelijke artikelen voor interessante prijzen. De webwinkel beschikt over een vrij uitgebreid assortiment, waardoor je een grote kans maakt om leuke producten te vinden. Wil jij met korting bestellen bij Fokkido? Maak dan gebruik van een Fokkido couponcodes. Hieronder zetten we alle actuele couponcodes en aanbiedingen voor je op een rij!

http://www.fokkido.com/

Your rating: none
Rating: 0 - 0 votes

Actieve Kortingscodes

Total: 0

Sorry, geen kortingscodes gevonden

Verlopen kortingscodes

Total: 1

€ 5 korting op het gehele assortiment

december 31, 2015

Gebruik deze couponcode en ontvang € 5 korting op je aankopen bij Fokkido! Geldig bij een besteding vanaf € 40.

succes 100%

Fokkido couponcode

Een Fokkido couponcode geeft leuke kortingen op allerlei producten, zoals speelgoed van LEGO en Playmobil maar ook op Wesco artikelen. Vaak kun je bonnen geven die korting geven op een bepaald product, maar soms ook op de verzendkosten of een algehele korting als je een bepaald bedrag uit geeft.

De couponcodes zijn vaak maar een bepaalde tijd geldig, waardoor je wel binnen een bepaalde periode de couponcode moet activeren. Verder worden er regelmatig weer andere Fokkido kortingscodes uitgegeven. Het is dus zeker verstandig om de acties altijd goed in de gaten te houden. Dit kun je doen door regelmatig deze site te bezoeken of je aan te melden voor onze nieuwsbrief. De nieuwsbrief brengt je op de hoogte van de laatste aanbiedingen, kortingen en couponcodes.