Winkels RSS

Forza Refurbished

Bij Forza Refurbished koop je tientallen iPads, iPhones en Macbooks in perfecte staat, die vele malen goedkoper zijn dan in andere winkels! Hoe kan dit zo goedkoop? Alle elektronica van Forza Refurbished is helemaal gerenoveerd! Neem een kijkje op de website en gebruik onze Forza Refurbished vouchercode om een spotgoedkope nieuwe telefoon, tablet of laptop te scoren!

https://www.forza-refurbished.nl/

Jouw beoordeling: geen
Beoordeling: 4 - 2 stemmen

Actieve Kortingscodes

Op dit moment 1 actieve kortingscode

Tot 60% korting op Apple apparaten

Bestel refurbished Apple apparaten enorm voordelig bij Forza Refurbished!

Categorie:

succes 75%

 

Verlopen kortingscodes

Op dit moment 0 verlopen kortingscodes

Sorry, geen kortingscodes gevonden

Forza Refurbished vouchercodes, kortingscodes en aanbiedingen

Forza Refurbished is een bedrijf dat oude iPhones, iPads en MacBooks helemaal opschoont, schoonmaakt en renoveert, zodat de toestellen weer zo goed als nieuw zijn. De toestellen die hiervoor gebruikt zijn, komen om allerlei redenen bij Forza Refurbished terecht; sommige toestellen hebben kleine mankementen zoals een kapotte accu of een gebroken scherm, sommige toestellen zijn vervangen door de vorige eigenaar voor een nieuwer toestel en sommige toestellen zijn simpelweg het resultaat van een overschot in de productie.

Natuurlijk kun je er bij het kopen van deze tweedehands toestellen wel vanuit gaan dat ze in goede en werkende staat verkeren en meteen in gebruik genomen kunnen worden. Alle toestellen zijn simlockvrij, mankementen worden gerepareerd, het geheugen wordt opgeschoond en uiteindelijk wordt elk toestel op meer dan 20 punten gecontroleerd. Aan het eind van dit proces blijft een schone, lege iPhone, iPad of MacBook over die zo goed als nieuw is en weer verkocht kan worden.

Het allergrootste voordeel van zo’n refurbished toestel is natuurlijk de prijs, en wij kunnen dit voordeel nog groter maken! De toestellen van Forza Refurbished kosten wel 60% minder dan een helemaal nieuw toestel en met onze Forza Refurbished vouchercode kost jouw nieuwe iPhone, iPad of MacBook nog veel minder.