HelloFresh screenshot
Winkels RSS

HelloFresh

Tegenwoordig zijn we allemaal druk bezig met werk, school en hobby's en hebben we amper nog tijd voor andere dingen. Ook het plannen van het avondeten kan dan een last zijn. Als je gebruik maakt van de service van HelloFresh dan zorgen zij voor jouw eten. HelloFresh biedt boodschappenpakketten aan waarin alle ingrediënten voor een aantal vaste gerechten zitten. Wil jij met korting bestellen bij HelloFresh? Hieronder verzamelen wij voor jou de beste kortingscodes en aanbiedingen. Pak ook jouw korting!

https://www.hellofresh.nl/

Your rating: none
Rating: 4 - 1 vote

Actieve Kortingscodes

Total: 1

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang € 10 korting

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van HelloFresh en ontvang inspirerende recepten én €10,- korting op jouw eerste box!

Categorie:

succes 100%

Verlopen kortingscodes

Total: 4

€ 10 korting op je eerste 2 boxen

april 26, 2017

Bij bestelling van een Original- Veggie- of Familybox krijg je op de eerste twee boxen €10,- korting per box!
Voorwaarden: deze actie is niet te combineren met andere aanbiedingen. HelloFresh biedt een flexibel lidmaatschap. Er geldt geen minimaal af te nemen hoeveelheid boxen. Opzeggen, pauzeren en maaltijden kiezen kun je wekelijks doen tot woensdag 23:59 uur via jouw online account, app of de klantenservice. Als je een lidmaatschap bij ons afsluit, heb je 14 dagen bedenktijd om het lidmaatschap te herroepen. Deze bedenktijd gaat lopen vanaf ontvangst van de eerste HelloFresh Box.

Categorie:

succes 100%

€ 20 korting op je eerste maaltijdbox

mei 31, 2016

Ontvang nu bij HelloFresh € 20 korting op je eerste maaltijdbox. Deze actie is alleen geldig bij bestelling van een
flexibel lidmaatschap.

Categorie:

succes 100%

€ 25 korting op je eerste maaltijdbox

augustus 31, 2017

Wil jij HelloFresh eens uitproberen? Bij bestelling van een lidmaatschap op een Originalbox, Veggiebox of Familybox krijg je op de eerste Box €25,- korting. Deze actie is niet te combineren met andere aanbiedingen en is alleen geldig voor nieuwe klanten.
HelloFresh biedt een flexibel lidmaatschap. Er geldt geen minimaal af te nemen hoeveelheid boxen.

Categorie:

succes 100%

€ 20 korting bij HelloFresh

april 30, 2016

Pak met deze kortingscode van HelloFresh € 20 korting op je eerste maaltijdbox bij HelloFresh. Deze actie is geldig bij bestelling van een flexibel lidmaatschap.

Categorie:

succes 100%

Geniet met HelloFresh van een zorgeloze week!

HelloFresh heeft een aanbod van verschillende pakketten voor diverse wensen. Zo zijn er boxen met 3 of 5 gerechten voor 1 tot 6 personen. Heb je nog geen kennis gemaakt met deze service, dan is een HelloFresh korting zeker een goede instapmogelijkheid!

Online kun je van tevoren de gerechten bekijken en is het iets wat je lekker vind, dan kun je de box inplannen. Spreekt het je een week niet zo aan? Dan kun je altijd een keertje overslaan. Ook voor de vegetariërs is er een speciale box.

Is er een HelloFresh kortingscode actief dan vind je hem altijd terug op deze pagina. De kortingscode vul je in gedurende het bestelproces en daarmee wordt de korting automatisch verrekend. Alvast eet smakelijk!