Hockeyhuis.nl screenshot
Winkels RSS

Hockeyhuis.nl

Hockeyhuis.nl is sinds 2004 een webwinkel die is gespecialiseerd in de verkoop van producten voor de hockey sport. Je kunt hier terecht voor betaalbare en kwalitatief goede hockeykleding, bescherming, accessoires en andere hockey benodigdheden. Het maakt hierbij niet uit of je net begint aan de hockeysport of dat je er al jaren mee bezig bent. Als je op zoek bent naar betaalbare hockeyspullen is deze webwinkel zeker een aanrader! Extra goedkoop een bestelling doen bij Hockeyhuis? Bekijk hieronder alle actuele kortingscodes en aanbiedingen!

http://www.hockeyhuis.nl/

Your rating: none
Rating: 0 - 0 votes

Actieve Kortingscodes

Total: 0

Sorry, geen kortingscodes gevonden

Verlopen kortingscodes

Total: 1

5% korting bij een bestelling vanaf € 100

januari 31, 2016

Bestel je bij Hockeyhuis voor meer dan € 100? Maak dan gebruik van deze kortingscode en je ontvangt 5% korting!

Categorie:

succes 100%

Hockeyhuis kortingscode

Hockeyhuis geeft regelmatig een kortingscode uit waarmee je hockeyspullen voor nog leukere prijzen kunt aanschaffen dan dat ze al zijn bij deze webwinkel. Deze kortingscode kan voor producten gelden, zoals bijvoorbeeld hockeysticks, hockeyschoenen, maar ook voor een algehele korting op het assortiment. Een voorbeeld hiervan is dat je € 5 korting krijgt bij een minimale besteding van een vastgesteld bedrag. Heb je een bepaald product nodig? Dan is het zeker aan te raden om eerst alle actuele actiecodes te bekijken en eventueel te wachten tot er een kortingscode beschikbaar is met een aantrekkelijke korting voor het product dat je nodig hebt.

Pakkortingscode.nl verzameld voor jou alle kortingscodes van Hockeyhuis.nl. Daarnaast zetten we de leukste aanbiedingen voor je op een rij. Kom regelmatig terug of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om altijd op de hoogte te blijven van de leukste acties bij Hockeyhuis.