Huisenthuis.nl screenshot
Winkels RSS

Huisenthuis.nl

Huisenthuis is een populaire online meubelboulevard met meubels voor elke ruimte in huis voor zeer leuke prijzen. Zo profiteer je bij Huisenthuis van een laagste prijs garantie en bovendien geldt voor elk artikel in het assortiment een garantie van 3 jaar. Heb jij het meubel van je dromen gezien? Bestel met korting bij Huisenthuis door gebruik te maken van een Huisenthuis kortingsbon. Bekijk hieronder alle actuele kortingscodes en aanbiedingen!

https://www.huisenthuis.nl/

Your rating: none
Rating: 0 - 0 votes

Actieve Kortingscodes

Total: 0

Sorry, geen kortingscodes gevonden

Verlopen kortingscodes

Total: 4

10% korting op alle dressoirs

december 31, 2016

Deze maand: 10% korting op alle dressoirs bij Huisenthuis.nl!

Categorie:

succes 100%

20% stapelkorting op badkamermeubelen

april 30, 2016

Bij een besteding van minimaal € 500 aan badkamermeubels ontvang je liefst 20% korting op je bestelling!

Categorie:

succes 100%

10% korting op alle salontafels

mei 1, 2016

In de maand april ontvang je 10% korting op de complete en vernieuwde collectie salontafels.

Categorie:

succes 100%

Kortingen tot 35% in de meubel outlet

december 31, 2016

Koop prachtige meubels online bij Huisenthuis.nl met kortingen oplopend tot 35%!

Categorie:

succes 100%

Huisenthuis kortingsbon

Zoals al aangegeven probeert deze webshop zich te onderscheiden door een goede kwaliteit meubels tegen zeer schappelijke prijzen. Maar dat is nog niet alles, er is ook regelmatig een kortingsbon te vinden. Als je gebruik maakt van een kortingsbon blijven alle voorwaarden nog steeds hetzelfde, waardoor je ook gewoon nog recht hebt op de uitgebreide garantie.

Bij een Huisenthuis kortingsbon krijg je vaak korting bij het besteden van een bepaald bedrag bij een bepaalde artikelengroep, zoals bijvoorbeeld kantoormeubelen en huiskamermeubelen. Maar dat is nog niet alles, je kunt ook geregeld korting krijgen in de vorm van procenten als je voor een bepaald bedrag een meubel koopt.

Door gebruik te maken van de Huisenthuis kortingsbon ben je ervan verzekerd dat je niet te veel betaalt voor de meubelen. Regelmatig is er weer een andere kortingsbon beschikbaar, het is dus zeker een aanrader om de kortingsbonnen goed in de gaten te houden, als je geen dief van je eigen portemonnee wilt zijn.