KaartWereld screenshot
Winkels RSS

KaartWereld

Kaartwereld.nl is dé webshop voor het versturen van een leuke persoonlijke kaart. Maak zelf een wenskaart bij KaartWereld, en verstuur hem extra goedkoop met onze KaartWereld kortingscode! Elke kaart die voor 19:00 besteld is, wordt de volgende dag nog bezorgd. Bekijk hieronder alles actiecodes en aanbiedingen!

http://www.kaartwereld.nl/

Your rating: none
Rating: 0 - 0 votes

Actieve Kortingscodes

Total: 0

Sorry, geen kortingscodes gevonden

Verlopen kortingscodes

Total: 3

1+1 op alle verjaardagskaarten

december 31, 2016

Alleen deze maand: 1+1 op alle verjaardagskaarten bij Kaartwereld!

Categorie: ,

succes 100%

15% korting op snoepkaarten

december 31, 2016

Met een snoepkaart geef je een originele kaart. Pak deze kortingscode en je ontvangt in de maand december 15% korting!

Categorie:

succes 100%

25% korting op moederdagkaarten

mei 8, 2016

Een leuk kaartje voor je moeder? Bestel hem online bij Kaartwereld.nl. Met deze kortingscode ontvang je liefst 25% korting!

Categorie: ,

succes 100%

Kaartwereld kortingscodes, actiecodes en aanbiedingen

Bij Kaartwereld kun je wenskaarten versturen voor elke gelegenheid, die morgen al bij de ontvanger in de brievenbus zullen liggen. Het maken van een kaart met een Kaartwereld kortingscode gaat in vijf stappen:

Kies eerst een kaart uit via de verschillende categorieën op de website. Als de standaard kaarten op de website je niet aanspreken, kun je er ook nog voor kiezen zelf een foto of afbeelding te uploaden om op de kaart te zetten.

Personaliseer vervolgens de kaart die je gekozen hebt. Zet er een persoonlijke tekst op en versier hem met mooie plaatjes en stickers.

Vervolgens kun je er voor kiezen een cadeau met de kaart mee te sturen om er echt een verassing van te maken! Kaartwereld biedt verschillende cadeaus, waaronder chocolade of wijn. Voer daarna het adres van de ontvanger in.

Tot slot kies je de betaalmethode en kun je onze Kaartwereld kortingscode invoeren. Je kaart wordt verstuurd!