Winkels RSS

Klikzeker

Je wilt natuurlijk altijd goed verzekerd zijn voor het geval er iets gebeurt. Tegenwoordig heeft iedereen wel meerdere elektronische apparaten in huis. Ze bevatten vaak waardevolle informatie en zijn zelf natuurlijk ook niet goedkoop. Je hebt dan de mogelijkheid om bij klikzeker een veilige verzekering af te sluiten voor bijvoorbeeld je iPhone, smartphone of fiets. Met de klikzeker kortingscode kun je voordelig een goede verzekering afsluiten.

http://klikzeker.nl/

Jouw beoordeling: geen
Beoordeling: 0 - 0 stemmen

Actieve Kortingscodes

Op dit moment 0 actieve kortingscodes

Sorry, geen kortingscodes gevonden

 

Verlopen kortingscodes

Op dit moment 3 verlopen kortingscodes

10% korting op je aankoopbedrag

Gebruik deze kortingscode en je ontvangt 10% korting op alle Mobiele Elektronica verzekeringen; Telefoonverzekeringen, Tabletverzekeringen, Laptopverzekeringen en Cameraverzekeringen

Categorie:

succes 100%

10% korting op smartphones, elektronica, fietsen, DIY producten en garantieverlenging.

Gebruik de Klikzeker kortingscode en ontvang 10% korting!

Categorie:

succes 100%

10% korting op verzekeringen voor mobiele elektronica

Tot en met eind januari profiteer je bij Klikzeker van liefst 10% korting op je verzekering voor mobiele elektronica (smartphones, tablets, laptops en camera’s). Vul de kortingscode in gedurende het bestelproces!

Categorie:

succes 100%

Klikzeker kortingscode

Het liefste heb je uiteraard dat er niets gebeurt met je telefoon, computer of fiets. Maar je kunt het nooit helemaal uitsluiten. Dan kun je maar beter goed verzekerd zijn voor de schade die eruit ontstaat. Met klikzeker heb je binnen een handomdraai een goede verzekering geregeld, en als je de klikzeker kortingscode ook nog eens gebruikt dan ben je zelfs nog goedkoper uit. Er zitten veel voordelen aan een verzekering bij klikzeker.

Als je met de klikzeker kortingscode een verzekering hebt afgesloten dan heb je de hele dag de mogelijkheid om schade of verlies te melden. Je wordt snel geholpen alles is vooraf erg duidelijk. Dat is fijn, zo kom je achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan. De naam zegt het eigenlijk al, bij klikzeker is een verzekering al met een paar kliks van de muis geregeld. De tarieven zijn erg redelijk en je kunt heel gemakkelijk bekijken welke verzekeringen je hebt afgesloten.