KPN screenshot
Winkels RSS

KPN

KPN.com is een begrip in Nederland. De bekende telecom aanbieder heeft een breed assortiment aan diensten op het gebied van TV, internet en bellen. Ben je op zoek naar een KPN aanbieding dan ben je hier aan het juiste adres. Neem zeker eens een kijkje bij KPN.com aangezien er altijd wel een mooie deal is, waar je ook naar op zoek bent. Bekijk hieronder alle aanbiedingen!

https://www.kpn.com/

Your rating: none
Rating: 0 - 0 votes

Actieve Kortingscodes

Total: 1

€ 5 extra korting

Combineer bij KPN en ontvang € 5 extra korting op alle KPN mobiele abonnementen in je huishouden!

Categorie: ,

succes 100%

Verlopen kortingscodes

Total: 3

iPhone 6(S) vanaf € 54 per maand

maart 31, 2016

Bestel de iPhone 6(S) bij KPN al vanaf € 54 per maand!

Categorie:

succes 100%

500 MB extra bij verlening mobiel abonnement

maart 31, 2016

Al een bestaande klant bij KPN? Ontvang 500 MB mobiel internet gratis bij een verlenging!

Categorie:

succes 100%

Alles-in-1 van KPN: van € 60 voor € 35 p/m

maart 31, 2016

Je hebt nu al een alles-in-1 pakket van KPN voor € 35 per maand. De actie is geldig voor de eerste 3 maanden. Inclusief gratis monteur en géén activatiekosten!

Categorie:

succes 67%

Overzicht van KPN aanbiedingen

Wat telecommunicatie betreft kun je bij KPN voor bijna alles wel terecht. Je kunt voor een alles in 1 pakket gaan waarbij je geniet van televisie, internet en bellen. Je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld een mobiele telefoon met KPN abonnement. Een KPN aanbieding is meestal erg aantrekkelijk omdat je een goed pakket krijgt voor een redelijke prijs. Ook de klantenservice is erg goed waardoor je met een probleem altijd terecht kunt.

Ben je op zoek naar een zakelijke KPN aanbieding dan is dit ook mogelijk. Er zijn altijd speciale tarieven voor bedrijven waardoor het extra aantrekkelijk wordt om voor KPN te kiezen. Of je nu zelfstandig bent of een KPN aanbieding voor je bedrijf moet vinden, het is allemaal mogelijk. Als je een abonnement hebt kun je gemakkelijk inloggen op KPN.com om op die manier je verbruik en kosten te bekijken. Zo heb je een goed overzicht en heb je alles onder controle.