Onlineverf.nl screenshot
Winkels RSS

Onlineverf.nl

Alles wat je nodig hebt om je huis op een nieuwe manier kleur te geven kun je kopen bij Onlineverf. Met deze Onlineverf coupon van Pakkortingscode.nl wordt dit ook nog eens super voordelig! Koop dus snel je verf, kwasten en andere verfbenodigdheden bij Onlineverf en geef je huis de make-over die het verdient.

https://www.onlineverf.nl/

Your rating: none
Rating: 0 - 0 votes

Actieve Kortingscodes

Total: 0

Sorry, geen kortingscodes gevonden

Verlopen kortingscodes

Total: 3

Gratis bijpassende kwast van € 12,95

april 30, 2017

Bestel je voor meer dan € 100 aan buitenlak van bijvoorbeeld Rambo of Koopmans, maar ook Sikkens / Sigma, Boonstoppel. Ontvang dan een gratis bijpassende kwast!

Categorie:

succes 100%

Gratis verfreiniger

april 30, 2017

Bestel voor meer dan € 100 en je ontvangt een gratis verfreiniger voor schilderwerk op hout en muren.

Categorie:

succes 100%

Gratis professionele kwast t.w.v. € 19,95

augustus 31, 2016

Bestel je verf bij Onlineverf.nl en je ontvangt gratis een professionele kwast ter waarde van €19,95 bij een bestelwaarde vanaf € 100. Gebruik daarvoor deze coupon code!

Categorie:

succes 100%

Gebruik de Onlineverf coupon om je huis kleur te geven

Alle mogelijke benodigdheden om je huis kleur te geven kun je bij Onlineverf.nl vinden, of het nu gaat om verf aanbrengen met het grote assortiment aan kleuren, kwasten en soorten, of om verf afhalen met plamuurmessen, afbijtmiddel en reinigingsmiddel. Zelfs voor behang kun je terecht bij Onlineverf!

Onlineverf verkoopt niet alleen alle producten die je nodig hebt om je huis een nieuwe uitstraling te geven, maar heeft ook een enorme hoeveelheid aan informatie en advies over allerlei onderwerpen die gerelateerd zijn aan verven en klussen binnen en buiten het huis. Ook hebben ze voor verschillende klussen werkschema’s waarin stap voor stap uitgelegd wordt hoe je de desbetreffende klus het beste kan aanpakken.

Onlineverf.nl is een verfwinkel met meer dan 30 jaar ervaring, en de enthousiaste medewerkers staan vrijwel elke dag voor u klaar voor het beantwoorden van vragen op het gebied van verf en gerelateerde klussen.

Bij grote bestellingen van €150 worden uw producten gratis thuisbezorgd, maar ook als u maar een kleine bestelling heeft kan dit super voordelig met een Onlineverf coupon van Pakkortingscode.nl!