Suitableshop screenshot
Winkels RSS

Suitableshop

Voor mannen is het niet altijd even gemakkelijk om kleding online te shoppen, laat staan een pak. Met Suitableshhop is het nu wel een stuk gemakkelijker geworden. Deze winkel heeft uitsluitend herenkleding in het assortiment, gericht op nette en officiële gelegenheden. Vind hier voor jouw persoonlijke Suitableshop waardecheque of kortingscode.

http://www.suitableshop.nl/

Your rating: none
Rating: 0 - 0 votes

Actieve Kortingscodes

Total: 1

Kortingen tot 70% in de outlet

Profiteer van hoge kortingen op mooie herenkleding in de outlet van Suitableshop!

Categorie:

succes 100%

Verlopen kortingscodes

Total: 3

Decembersale: kortingen tot 40%

december 31, 2016

Pak nu hoge korting tijdens de decembersale bij Suitable shop!

Categorie:

succes 100%

Tot 40% korting op topmerken

november 28, 2016

Op Black Friday en Cyber Monday van 25 t/m 28 november 2016 lopen de kortingen hoog op bij Suitable herenkleding. Diverse merkartikelen zijn alleen deze dagen te koop met kortingen oplopend tot 40%!

Categorie:

succes 100%

Ontvang € 5 korting op je bestelling

mei 31, 2017

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Suitableshop en je ontvangt € 5 korting op je bestelling! Geldig bij een bestelling vanaf € 99.

Categorie:

succes 100%

Suitableshop waardecheque

Suitableshop is een aanbieder van herenkleding gericht op verschillende gelegenheden. Zo vind je er bijvoorbeeld complete pakken voor een bruiloft of gala, maar ook kleding voor alledag. Accessoires zoals handschoenen en vlinderdassen zijn er ook te vinden. Kies de mooiste merken zoals Bjorn Borg, Van Gils, Vanguard etc. Kijk hier voor je Suitableshop waardecheque en bestel voordelig jouw gewenste pak of accessoires.

Je bestelling wordt gratis thuisbezorgd, en mocht er iets niet passen dan kun je het gratis retourneren in een van de 11 winkels. Bij vragen kun je altijd de klantenservice bellen en ook weet je precies waar je bestelling zich bevindt met behulp van een track & trace code. Vooral erg handig als je de bestelling voor een bepaalde datum in huis moet hebben. Bestel snel met jouw suitable shop waardecheque een mooi pak of een aantal accessoires.