TotalCareStore screenshot
Winkels RSS

TotalCareStore

TotalCareStore is een online webwinkel die gespecialiseerd is in het leveren van zorghulpmiddelen, zoals een scootmobiel en een rollator. Maar niet alleen de producten worden door deze webwinkel geleverd, ook service staat hier hoog in het vaandel. Zo wordt de webshop van TotalCareStore ondersteund door een showroom van ruim 700 m2 en beschikt TotalCareStore bovendien over een serviceteam. Wil jij met korting bestellen bij TotalCareStore? Maak dan gebruik van een TotalCareStore couponcode. Wij verzamelen hieronder voor jou alle actuele couponcodes en aanbiedingen!

http://www.totalcarestore.nl/

Your rating: none
Rating: 5 - 1 vote

Actieve Kortingscodes

Total: 0

Sorry, geen kortingscodes gevonden

Verlopen kortingscodes

Total: 2

€ 5 korting bij inschrijving voor de nieuwsbrief

april 30, 2016

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van TotalCareStore en je ontvangt € 5 korting op je bestelling!

Categorie:

succes 100%

5% korting op het gehele assortiment

oktober 31, 2016

TotalCareStore is de specialist in hulpmiddelen voor ouderen. Gebruik deze kortingscode en ontvang 5% korting op je bestelling! Geldig bij een orderwaarde vanaf € 50.

Categorie:

succes 100%

TotalCareStore couponcodes

Totalcarestore heeft het hele jaar door leuke acties en kortingen op haar producten. Daarnaast brengt TotalCareStore regelmatig een couponcode uit waarmee je tot liefst 10% kunt besparen op je bestelling. Zo haal je extra voordelig het gewenste hulpmiddel in huis!