Winkels RSS

Van Haren

Van Haren is een schoenenwinkel die ooit is ontstaan in Rotterdam en tientallen jaren later nog steeds een bekend merk in Nederland is. Het trendy merk Van Haren heeft een brede keuze aan schoenen en accessoires tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Je kunt er altijd wel de nieuwste trends vinden en ze zijn altijd betaalbaar. Een Van Haren kortingscode zorgt ervoor dat je zelfs nog voordeliger uit bent.

https://www.vanharen.nl/NL/nl/shop/welcome.html

Jouw beoordeling: geen
Beoordeling: 0 - 0 stemmen

Actieve Kortingscodes

Op dit moment 1 actieve kortingscode

Voordelige schoenen uit de folder

Van Haren heeft wekelijks topaanbiedingen in de folder met kortingen op schoenen oplopend tot 30%. Bekijk nu de folderaanbiedingen!

Categorie:

succes 100%

 

Verlopen kortingscodes

Op dit moment 2 verlopen kortingscodes

€5 korting bij een minimum bestelwaarde van €39,90

Gebruik deze Van Haren kortingscode en je ontvangt € 5 korting bij een bestelling vanaf € 39,90!

Categorie:

succes 100%

€ 5 korting bij een bestelling vanaf € 24,90

Bestel nieuwe schoenen bij Van Haren en je ontvangt met deze kortingscode € 5 korting!

Categorie:

succes 50%

Van Haren kortingscode voor voordelige schoenen

Op de online shop van Van Haren kun je terecht voor de meest uiteenlopende soorten schoenen. Maar dat is niet alles, naast schoenen heeft Van Haren namelijk ook tassen, accessoires en schoenverzorging in het assortiment. Zo kun je hier alles voor de verzorging van je schoenen kopen. Zowel dames, heren als kinderen kunnen terecht bij deze veelzijdige schoenenwinkel. Hier kun je de beste van haren kortingscode vinden waardoor je totaalbedrag aan het einde van je bestelling nog een beetje naar beneden gaat.

Neem ook regelmatig een kijkje in de sale van Van Haren, de mooiste exemplaren zijn namelijk vaak afgeprijsd om ruimte te maken voor de nieuwe aankomende collectie. Je kunt een bestelling met Van Haren kortingscode naar je thuisadres laten sturen maar het is ook mogelijk om het ergens te laten bezorgen zodat je het bijvoorbeeld na je werkt kunt gaan ophalen. Bestel dus snel jouw favoriete paar schoenen bij Van Haren.